Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορηγία

Δελτία Τύπου | 31-05-2017 12:16

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας είναι μια από τις τρεις ομοσπονδίες διαιτητών ομαδικών αθλημάτων της Ελλάδας (μαζί με αυτές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ) και έχει μέλη της 17 συνδέσμους διαιτητών σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά απαριθμούνται 600 εν ενεργεία διαιτητές (άνω των 700 μαζί με τους μη εν ενεργεία), οι οποίοι διαιτητεύουν σε χιλιάδες αγώνες εθνικών και τοπικών κατηγοριών κάθε αγωνιστική περίοδο.

Στην Volleyleague ΟΠΑΠ, την ανώτερη κατηγορία βόλεϊ ανδρών, συμμετέχουν 12 επαγγελματικές ομάδες και διεξάγονται, μαζί με τα play-offs, πάνω από 150 αγώνες το χρόνο με ευρύτατη τηλεοπτική κάλυψη (εκατό περίπου αγώνες ετησίως) σε απευθείας μετάδοση, ενώ υπάρχει και ευρύτατη ειδησεογραφική κάλυψη από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο. Σε όλους τους αγώνες της Volleyleague ΟΠΑΠ διαιτητεύουν διαιτητές – μέλη συνδέσμων μας.

Επίσης, διαιτητές – μέλη των συνδέσμων μας διαιτητεύουν και σε όλα τα πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών. Ειδικότερα, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με τη συμμετοχή 12 ομάδων, διεξάγονται, μαζί με τα play-offs, περίπου 150 αγώνες το χρόνο, με μερική τηλεοπτική κάλυψη.

Από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 οι διαιτητές-μέλη μας θα συμμετέχουν στην νεοσύστατη Pre-league Ανδρών, με περίπου 150 αγώνες με μερική τηλεοπτική κάλυψη ή live-streaming στο διαδίκτυο.

Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με τη συμμετοχή 24 ομάδων σε 2 ομίλους, διεξάγονται περί τους 300 αγώνες το χρόνο και τέλος, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με τη συμμετοχή 36 ομάδων σε 3 ομίλους, διεξάγονται περί τους 400 αγώνες το χρόνο.

Θα πρέπει ακόμη να αναφέρουμε την συμμετοχή των διαιτητών-μελών των συνδέσμων μας σε διεθνείς αγώνες, είτε αυτοί αφορούν στις Εθνικές ομάδες, είτε σε ελληνικούς συλλόγους, αγώνες που στην πλειονότητά τους καλύπτονται τηλεοπτικά.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε την συμμετοχή των διαιτητών-μελών των συνδέσμων μας σε περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες (4.000) αγώνες σε όλη την χώρα αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και τοπικών κατηγοριών.

Σε όλους τους ανωτέρω αγώνες, το σώμα των διαιτητών στο σύνολό του (διαιτητές, επόπτες, σημειωτές) αποτελείται από διαιτητές – μέλη συνδέσμων μας.

Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι η εμφάνιση του λογότύπου σας στις στολές των διαιτητών-μελών μας, εξασφαλίζει τεράστια προβολή και ανταποδοτικότητα, αφού θα γίνεται ορατή σε χιλιάδες φιλάθλους, αθλητές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές του ελληνικού βόλεϊ όλων των κατηγοριών, καθώς και στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό.

Για το σκοπό αυτό ζητάμε τη χορηγία σας, ώστε να εμφανίζεται το λογότυπο σας στις μπλούζες των 600 εν ενεργεία διαιτητών που συμμετέχουν στους αγώνες εθνικών κατηγοριών.

Παράλληλα, για την ίδια περίοδο, θα εμφανίζεται το λογότυπο σας και θα αναφέρεται η εταιρία σας ως «Μέγας Χορηγός» στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας, σε όλα τα έγγραφα ηλεκτρονικής και έντυπης αλληλογραφίας, ενώ θα υπάρξει και ολοσέλιδη καταχώριση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των Επίσημων Κανονισμών Βόλεϊ, του Βιβλίου Περιπτώσεων και των Οδηγιών Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ (FIVB), τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και μπορούν να τα αποθηκεύσουν και να τα τυπώσουν ελεύθερα όλοι οι χρήστες του διαδικτύου.

Επίσης, σε όλα τα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία μας ττην αντίστοιχη περίοδο, είναι δυνατό να αναρτηθεί διαφημιστικό υλικό (π.χ. banners), ενώ και σε όποιο έντυπο υλικό διανεμηθεί στους συμμετέχοντες θα γίνεται σαφής αναφορά της εταιρίας σας, ως «Μέγας Χορηγός» της Ομοσπονδίας μας.

Αναλυτικά στοιχεία σχετικά τη συγκρότηση της ομοσπονδίας μας, τα μέλη μας, τη δραστηριότητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ΟΔΒΕ υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας - http://www.odbe.gr/-.

Φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θελήσετε σχετικό με την πρόταση χορηγίας που καταθέτουμε.

 

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Μαυρικίδης

 



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr