Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Αποφάσεις Γ.Σ. ΟΔΒΕ [07/09/2013]

Δελτία Τύπου | 20-09-2013 15:20

Αθήνα 20-9-2013

α. Εξόφληση σε μία δόση , όλων των οφειλομένων οδοιπορικών και ημεραργιών σε διαιτητές για την συμμετοχή τους σε αγώνες όλων των κατηγοριών(Εθνικών - τοπικών ) , σε τουρνουά ανόδου , σε αγώνες κυπέλου , σε αγώνες τελικών φάσεων , beach volley , κ.λ.π. , περιόδων 2010-2013 , μέχρι 20 Οκτωβρίου 2013.
β. Εξόφληση σε μία ή περισσότερες δόσεις , των οφειλομένων αποζημιώσεων για συμμετοχή (διαιτησία) σε αγώνες όλων των κατηγοριών (Εθνικών -τοπικών), σε τουρνουά ανόδου , σε αγώνες κυπέλου , σε αγώνες τελικών φάσεων , beach volley , κ.λ.π. , περιόδων 2010-2013 , μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013 (οριστική εξόφληση).
γ. Προκαταβολική καταβολή των εξόδων για μετακίνηση και ημεραργία , όπου για την συμμετοχή διαιτητών σε αγώνες οποιασδήποτε κατηγορίας , απαιτείται αεροπορική ή ακτοπλοϊκή μετακίνηση.
Σε όλες τις υπόλοιπες μετακινήσεις (χερσαίες) η καταβολή των οφειλομένων θα γίνεται με το τέλος εκάστου μηνός.
δ. Εξουσιοδοτείται το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ , στο οποίο ανατίθεται η επιμέλεια και παρακολούθηση της υλοποίησης της απόφασης , να προκηρύσσει αποχή των διαιτητών στο σύνολο ή σε τμήμα της επικράτειας , σε περίπτωση μη εφαρμογής της εν μέρει ή στο σύνολο.
ε. Δεσμεύονται τα Δ.Σ. των Συνδέσμων κατά το καταστατικό της ΟΔΒΕ ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της απόφασης .
στ. Εξουσιοδοτείται η ΟΔΒΕ να συζητήσει με την ΕΟΠΕ στην βάση του διαλόγου την υποβληθείσα πρόταση για τμηματική καταβολή τμήματος των παλαιών οφειλών (ρύθμιση).


Πέραν των παραπάνω υπήρξαν ή επαναβεβαιώθηκαν και οι αποφάσεις:
- Στην Γ.Σ. Μαρτίου 2014 , θα τεθεί το θέμα επανεξέτασης του ύψους των παραβόλων για τις δηλώσεις ενεργείας.
- Επίσης θα τεθεί το θέμα της αναγκαιότητας ή όχι επανεξέτασης της διαδικασίας προαγωγικών εξετάσεων ΟΔΒΕ. Αποφασίστηκε ομόφωνα να ενεργοποιηθεί με ευθύνη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ η διάταξη του καταστατικού περί επιμορφωτικού σεμιναρίου ενεργών καθηγητών ΟΔΒΕ .
- Η Γ.Σ. απέρριψε το συγκεκριμένο δείγμα στολής διαιτητών που παρουσιάστηκε και επαναβεβαίωσε προηγούμενη απόφαση της για το χρώμα και τον τύπο της νέας στολής διαιτητών. Η ΟΔΒΕ δεσμεύτηκε ότι η νέα στολή θα είναι έτοιμη την 1η Ιανουαρίου 2014.



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr