Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Προαγωγικές εξετάσεις 2016 [Επικαιροποίηση διεύθυνσης διεξαγωγής εξετάσεων]

Δελτία Τύπου | 23-05-2016 16:14Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αποφάσισε οι προαγωγικές εξετάσεις για Α’ και Β’ ΟΔΒΕ, για τους υπόχρεους διαιτητές όλων των συνδέσμων να διεξαχθούν στο 1ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας στην οδό Σίφνου & Αιγίνης στα Γαλανέϊκα Λαμίας στις 4 Ιουνίου 2016, ημέρα Σάββατο από τις 12:00μμ – 15:00μμ.
Επίσης συγκρότησε επιτροπή διεξαγωγής εξετάσεων, η οποία αποτελείται από τα μέλη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ κ.κ Σταύρο Μαυρικίδη, Βασίλειο Αντωνούλη, Αλέξανδρο Βαρθαλίτη. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα συντάξει πρωτόκολλο- διαβιβαστικό με το παρουσιολόγιο, τα γραπτά και την κατάσταση παρόντων απόντων τα οποία θα αποστείλει στην ΟΔΒΕ.

Οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα καταβάλουν 15€ παράβολο εξετάσεων.

Η ύλη των εξετάσεων θα είναι:
1. Επίσημοι κανονισμοί πετοσφαίρισης( προσωρινή έκδοση)
2. Γενικός κανονισμός οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων, κεφ.Δ, άρθρα 17,18,22,24,25. όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Οι υπόχρεοι των εξετάσεων θα σας σταλούν αργότερα, αφού λάβουμε από τους συνδέσμους τις προτάσεις τους για την άνοδο των διαιτητών τους και μετά από τον έλεγχο της ΟΔΒΕ σύμφωνα με τα αρχεία της.Επιστροφή© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr