Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Αποτίμηση 23ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου

Δελτία Τύπου | 21-09-2015 13:41



Αθήνα, 21/9/2015

Ολοκληρώθηκε το 23ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Λεπτοκαρυά.

Το 23ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η ΟΔΒΕ σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ., πραγματοποιήθηκε στη Λεπτοκαρυά Πιερίας το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου 2015, με τη συμμετοχή 165 διαιτητών εθνικών κατηγοριών από όλη την Ελλάδα.

Οι θεωρητικές παρουσιάσεις των καθηγητών διαιτησίας αφορούσαν κυρίως στις αλλαγές των κανονισμών που θα τεθούν σε ισχύ από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων, οι εισηγητές πρόβαλλαν και υψηλής ανάλυσης βίντεο προκειμένου να συζητήσουν την εφαρμογή των νέων κανονισμών.
Εκτός από τις παρουσιάσεις που αφορούσαν στις αλλαγές των κανονισμών, καλύφθηκαν και θέματα διαιτησίας, όπως η συμπεριφορά των διαιτητών μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και το πειθαρχικό.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι καθηγητές διαιτησίας Βαρθαλίτης Αλέξανδρος, Ράπτης Βασίλειος από την ΤΕΔ-ΟΔΒΕ, Βασιλειάδης Στέφανος, Κάλλης Εμμανουήλ, Μιχελινάκης Σταμάτιος από την ΚΕΔ- ΕΟΠΕ και ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Μαυρικίδης Σταύρος.

Όλοι οι διαιτητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους ετοιμότητα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Olympian Bay στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr