Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Εγκύκλιος 23ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου

Δελτία Τύπου | 01-09-2015 14:29

Αθήνα, 31/8/2015

Το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ αφού έλαβε υπόψη τον αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το Καταστατικό της ΟΔΒΕ, τον Εσωτερικό Κανονισμό ΟΔΒΕ και τον Κανονισμό Διαιτησίας ΕΟΠΕ και σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ.

Αποφάσισε

την πραγματοποίηση του 23ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου ως εξής:

Για τους αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας-μέλη όλων των Συνδέσμων , στη Λεπτοκαρυά Πιερίας και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Olympian Bay” , το διήμερο 12/13 Σεπτεμβρίου 2015.

Το Πανελλήνιο σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας και το Περιφερειακό σεμινάριο Κρήτης, θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 26/27 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα της ΟΔΒΕ και την ευθύνη του ΣΥΔΠΕΚ.

ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Στο σεμινάριο της ΟΔΒΕ , θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές που ήταν στις λίστες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και οι παρατηρητές διαιτησίας, ενώ για τους υπόλοιπους διαιτητές κατηγοριών Α΄ & Β΄ ΟΔΒΕ η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται :

α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEV ή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).

γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.

Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.

Οι διαιτητές επιβαρύνονται:

Α) με τις δαπάνες μετακίνησης και

Β) το παράβολο συμμετοχής το οποίο ανέρχεται σε 20€.

Προκειμένου να διευκολύνετε τις διαδικασίες, αλλά και για καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων, θα παρακαλούσαμε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου να μας γνωρίσετε τα ονόματα των διαιτητών που θα συμμετάσχουν, ανά δωμάτιο.

Το ακριβές πρόγραμμα των εισηγήσεων θα αναρτηθεί το συντομότερο δυνατό στην ιστοσελίδα της ΟΔΒΕ και θα σταλεί στους Συνδέσμους, οι οποίοι παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως τους διαιτητές μέλη τους.

 

Βλ. επίσης: Πρόγραμμα 23ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου [Λεπτοκαρυά Πιερίας, 12-13/09/15]



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr