Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αιδηψό το 32ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Δελτία Τύπου | 01-10-2024 14:27

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28/29 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αιδηψό το 32ο Ετήσιο Επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι αξιολογημένοι Έλληνες διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας. 

 Τις εισηγήσεις επιμελήθηκαν και παρουσίασαν τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Αντωνούλης Β., Γεωργουλέας Γ., Μιχελινάκης Σ. και Ράπτης Β., τα μέλη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ Θεμελής Μ. και  Μαυρικίδης Σ.,  καθώς  και οι εν ενεργεία FIVB διεθνείς διαιτητές Γεροθόδωρος Ε., Μυλωνάκης Α. και Βουδούρης Κ. 

Στο περιθώριο των εργασιών του σεμιναρίου τιμήθηκαν οι διεθνείς διαιτητές Γεροθόδωρος Ε., Ππαδογούλας Χ.,  για την συμμετοχή στους στην Ολυμπιακούς αγώνες "ΠΑΡΙΣΙ 2024", οι διεθνείς διαιτητές  Κυριοπούλου Θ., Αγγελίδης Ν., Μουλά Λ.,  και Τραχαλάκη Ε., για την συμμετοχή τους σε τελικές φάσεις διοργανώσεων της FIVB και CEV,   ο διεθνής διαιτητής Γεωργιάδης Ε. για την αφυπηρέτησή  του από την διαιτησία  και ο  Τσιντομηνάς Μ. για την εθελοντική προσφορά του σε Ολυμπιακές και Παγκόσμιες διοργανώσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ ευχαριστεί όλους όσους με όποιο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, ευχόμαστε δε στους ανθρώπους της αθλητικής κοινότητας του βόλεϊ για την νέα αγωνιστική χρονιά υγεία, επιτυχίες, με όσο το δυνατόν καλύτερες διαιτησίες.


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Kείμενο Word Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση: 01-10-2024 14:27 - Μέγεθος: 269.82 KB

Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr