Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

32ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2024 - Πρόγραμμα εργασιών

Δελτία Τύπου | 20-09-2024 16:28

Το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ αφού έλαβε υπόψη τον αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το Καταστατικό της ΟΔΒΕ, τον Εσωτερικό Κανονισμό ΟΔΒΕ και τον Κανονισμό Διαιτησίας της Ε.Ο.ΠΕ.,

Αποφάσισε

την πραγματοποίηση του 32ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ/Ε.Ο.Π.Ε, στην περιοχή της Αιδηψού, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, των  αξιολογημένων διαιτητών εθνικών κατηγοριών καθώς και των καθηγητών και παρατηρητών διαιτησίας.

ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

   Στο σεμινάριο της ΟΔΒΕ και της ΚΕΔ/Ε.Ο.ΠΕ., θα συμμετάσχουν  υποχρεωτικά όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές που ήταν στις λίστες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, οι παρατηρητές και οι καθηγητές διαιτησία, ενώ για τους υπόλοιπους διαιτητές κατηγορίας Α΄ ΟΔΒΕ η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται : 
α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEV ή της ΚΕΔ/Ε.Ο.ΠΕ.

β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).

γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου. 
Για κάθε περίπτωση αποφασίζει, το ΔΣ της ΟΔΒΕ και η ΚΕΔ/Ε.Ο.ΠΕ.

Οι  διαιτητές επιβαρύνονται:
Α) με τις δαπάνες μετακίνησης και
Β) το παράβολο συμμετοχής το οποίο ανέρχεται σε 30,00€ .

     (Το παράβολο συμμετοχής  θα  κατατεθεί  συγκεντρωτικά από τον κάθε σύνδεσμο στο λογαριασμό που τηρεί η ΟΔΒΕ στην Εθνική Τράπεζα ).  

  • Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για υποψηφίους καθηγητές διαιτησίας. Η διαδικασία των εξετάσεων, ως και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα, ρυθμίζονται από την  εγκύκλιο των εξετάσεων.

   Παρακαλούνται οι σύνδεσμοι διαιτητών να αποστείλουν  ονομαστική κατάσταση των διαιτητών που έχουν δικαίωμα να  συμμετέχουν, καθώς και των διαιτητών που θα συμμετάσχουν προαιρετικά,  στην οποία θα αναγράφονται και τα e-mail των διαιτητών, σε μορφή excel  το αργότερο μέχρι  την Δευτέρα   9  Σεπτεμβρίου 2024.

  Το ακριβές πρόγραμμα θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα της ΟΔΒΕ και θα αποσταλεί  στους Συνδέσμους, οι οποίοι παρακαλούνται να ειδοποιήσουν  τους διαιτητές μέλη τους.


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Kείμενο Word Εγκύκλιος
Ενημέρωση: 06-08-2024 20:36 - Μέγεθος: 252.99 KB

Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr