Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Επιστολή Ο.Δ.Β.Ε. προς Ε.Ο.Π.Ε. με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015

Δελτία Τύπου | 04-06-2015 17:26

Αθήνα, 2/6/2015

ΠΡΟΣ ΤΟ

Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας, στα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΕΟΠΕ, των Ενώσεων, κυρίως όμως σε αυτά των σωματείων, για το αρκετά υψηλό επίπεδο συνεργασίας που είχαμε την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε. Παρ' όλα αυτά κρίνουμε σκόπιμο να επισημάνουμε ότι για μία ακόμη χρονιά, αυξήθηκε το χρέος, προς τους διαιτητές, αφού αυτοί συμμετείχαν στα finals four των κυπέλλων, στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, όπως και στα τουρνουά ανόδου χωρίς αποζημίωση.
Είναι λοιπόν απαραίτητο, να θεσμοθετηθεί στις προκηρύξεις για την νέα αγωνιστική περίοδο, η ανάληψη της αποζημίωσης διαιτησίας και των οδοιπορικών, από τα σωματεία που θα συμμετέχουν στις τελικές φάσεις.
Γνωρίζετε, ότι όσο εξαρτάται από εμάς, έχουμε δείξει διάθεση συνεργασίας και έχουμε μειώσει στο ελάχιστο τις απαιτήσεις μας, για το καλό του αθλήματος, αναλογιζόμενοι πάντα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.
Είμαστε σίγουροι ότι θα δείτε θετικά το αίτημα μας, ώστε από την νέα αγωνιστική περίοδο, η συνεργασία μας να φθάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr