Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε το 31ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 2023 στην Αιδηψό

Δελτία Τύπου | 28-09-2023 16:53

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23/24 Σεπτεμβρίου στην Αιδηψό το 31ο Ετήσιο Επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι αξιολογημένοι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας,οι οποίοι στο τέλος του διημέρου υπεβλήθησαν σε γραπτό τεστ αξιολόγησης.

Τις εισηγήσεις επιμελήθηκαν και παρουσίασαν τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Αντωνούλης Β., Γεωργουλέας Γ., Μιχελινακης Σ. και Ράπτης Β, τα μέλη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ Θεμελής Μ, Μαυρικίδης Σ.και Ονόπας Δ, καθώς επίσης και οι εν ενεργεία FIVB διεθνείς διαιτητές Κουτσούλας Μ, Μυλωνάκης Α. και ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ Πέρρος Φ.

Στο περιθώριο των εργασιών του σεμιναρίου τιμήθηκαν ο διεθνής διαιτητής Ονόπας Δ. για την προσφορά του στην διαιτησία και οι διεθνείς διαιτητές Αβραμίδης Α. Βασιλειάδης Β. Γεροθόδωρος Ε. Κυριοπούλου Θ. Κουτσούλας Μ. Μυλωνάκης Α., Θεμελής Μ. και Παπαδογούλας Χ. για την συμμετοχή τους σε τελικές φάσεις διοργανώσεων της FIVB και CEV.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ ευχαριστεί όλους όσους με όποιο τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, ευχόμαστε δε στους ανθρώπους της αθλητικής κοινότητας του βόλεϊ για την νέα αγωνιστική χρονιά υγεία, επιτυχίες με όσο το δυνατόν καλύτερες διαιτησίες.

Φωτογραφίες: