Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση της ΟΔΒΕ για τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟ σε βάρος της Ελληνικής Διαιτησίας

Δελτία Τύπου | 19-12-2022 12:28

Οι προσβλητικές δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟ σε βάρος της Ελληνικής Διαιτησίας δεν είναι πρωτοφανείς. Το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν.

Οι δε αντιφάσεις του, που ενώ σε προηγούμενες δηλώσεις του παρακαλούσε τους δημοσιογράφους για την προβολή του βόλεϊ, στις προχθεσινές δηλώσεις του αντιθέτως δυσφήμησε το βόλεϊ, ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση, γιατί, προφανώς, δεν θεωρεί συνεργάτες τους διαιτητές, όπως συμβαίνει παγκοσμίως.

Και βέβαια ένας διαιτητής μπορεί να έχει μια κακή διαιτησία, όπως μπορεί να συμβεί σε όλους τους παράγοντες ενός αγώνα, πράγμα που δεν συνέβη όμως στον προχθεσινό αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά, αφού σε όλα τα αιτήματα επανελέγχου δικαιώθηκαν οι διαιτητές, αλλά και οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, διαπίστωσαν το αβάσιμο των δηλώσεών του. Επιπλέον και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχασε από τη διαιτησία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των διαιτητών ανίκανους.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές μεγαλουργούν τόσο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες όσον και στους Παγκόσμιους και απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης όλων των παραγόντων του αθλήματος.
    

Αθήνα, 14/12/2022



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr