Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου για τη λήξη του 30ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αιδηψό

Δελτία Τύπου | 28-09-2022 10:36Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού στις 24 και 25/9/2022, το 30ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών Πετοσφαίρισης, που διοργανώθηκε από την ΟΔΒΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό:

- Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς,

- Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κος Γιάννης Κοντζιάς,

- Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και τα μέλη της,

μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κος Γιώργος Καραμπέτσος.

Τα σεμινάριο παρακολούθησαν η πλειονότητα των Ελλήνων διαιτητών που διαιτητεύουν στις Εθνικές κατηγορίες και οι παρατηρητές διαιτησίας.

Οι εισηγήσεις ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθ' όλη την διάρκεια των εργασιών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην διαιτησία ο αποχωρήσας από την ενεργό δράση διεθνής διαιτητής Σ. Βασιλειάδης, καθώς και οι διεθνείς διαιτητές Επ. Γεροθόδωρος για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Μιχ. Θεμελής για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών ως challenge referee.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε τεστ γνώσεων των κανονισμών διαιτησίας.

Το Δ.Σ της Ο.Δ.Β.Ε αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές του σεμιναρίου, οι οποίοι βοήθησαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία του.Φωτογραφίες:

Επιστροφή© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr