Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Εγκύκλιος Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Άμμου 2015

Δελτία Τύπου | 28-05-2015 15:11

Αθήνα  22/5/2014

Το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ αφού έλαβε υπόψη τον αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το Καταστατικό της ΟΔΒΕ, τον Εσωτερικό Κανονισμό ΟΔΒΕ και τον Κανονισμό Διαιτησίας ΕΟΠΕ και σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ.

Αποφάσισε

την πραγματοποίηση του 4ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Πετοσφαίρισης Άμμου ως εξής:
Α) Για τους διαιτητές-μέλη των Συνδέσμων Αθήνας και Ανατ. Αττικής, Δυτ. Αττικής-Πειραιά, Πελοποννήσου, Κεντρ. Στερεάς Ελλάδας, Χίου, Δωδεκανήσου, στην Αθήνα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015. Ο τόπος και η ακριβής διάρκεια του σεμιναρίου θα σας γνωστοποιηθεί εγκαίρως.


Β) Για τους διαιτητές-μέλη των Συνδέσμων Βορείου Ελλάδος, Κεντρ. Ελλάδας, Άρτας, Μακεδονίας, Θράκης & Αν. Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015. Ο τόπος και η ακριβής διάρκεια του σεμιναρίου θα σας γνωστοποιηθεί εγκαίρως.


Γ) Για τους διαιτητές-μέλη του Συνδέσμου Κρήτης, στα Χανιά την Κυριακή 7 Ιουνίου2015, παράλληλα με σχολή νέων διαιτητών. Ο τόπος και η ακριβής διάρκεια του σεμιναρίου θα σας γνωστοποιηθεί εγκαίρως.

ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και αφορά όλους τους διαιτητές μέλη των συνδέσμων.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται :
α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.
β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).
γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.
Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.
Οι διαιτητές οι οποίοι θα προσέλθουν στο σεμινάριο θα υπογράψουν σε καταστάσεις – παρουσιολόγιο που θα βρίσκεται στην είσοδο της αίθουσας που θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις.
Οι δαπάνες μετακίνησης των διαιτητών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο θα καταβληθούν από τους ίδιους τους διαιτητές. Κανένα άλλο χρηματικό ποσό (συμμετοχής ή άλλο) δεν θα επιβαρύνει τους διαιτητές.

Το ακριβές πρόγραμμα των εισηγήσεων θα αναρτηθεί το συντομότερο δυνατό στην ιστοσελίδα της ΟΔΒΕ και θα σταλεί στους Συνδέσμους, οι οποίοι παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως τους διαιτητές-μέλη τους.Επιστροφή© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr