Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου: Επιτυχής ολοκλήρωση 27ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου

Δελτία Τύπου | 07-10-2019 13:06

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 27ου Σεμιναρίου Διαιτητών Πετοσφαίρισης που διοργανώθηκε από την ΟΔΒΕ, σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ στις 14-15 & 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο “DOLPHIN RESORT” στους Αγίους Αποστόλους Αττικής.

Στο σεμινάριο απέστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κος Καραμπέτσος, ενώ παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ κος Ταρνατώρος.

Εισηγητές των σεμιναρίων ήταν καταξιωμένοι καθηγητές διαιτησίας, ενώ τα παρακολούθησαν το σύνολο των Ελλήνων διαιτητών που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες και οι παρατηρητές διαιτησίας.

Οι εισηγήσεις ήταν στοχευμένες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθ' όλη την διάρκεια των εργασιών.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της 28ης Σεπτεμβρίου, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην διαιτησία οι αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση διεθνής διαιτητής Σ. Δεληκωστίδης και ο παρατηρητής διαιτησίας και πρώην μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της ΟΔΒΕ Γ.Ακαρέπης, καθώς και οι διεθνείς διαιτητές Κ.Βουδούρης, για την συμμετοχή του στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ανδρών και Μ.Θεμελής, για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Γυναικών.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε τεστ γνώσεων των κανονισμών διαιτησίας.
 



Φωτογραφίες:

Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr