Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 26ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου ΟΔΒΕ

Δελτία Τύπου | 25-09-2018 14:41

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 26ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στον Κάλαμο Αττικής το διήμερο 22/23 Σεπτεμβρίου 2018. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 220 αξιολογημένοι διαιτητές από ολόκληρη την χώρα. Τα θέματα διαιτησίας εισηγήθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ κος Β. Αντωνούλης, οι καθηγητές διαιτησίας, πρώην διεθνείς διαιτητές κ.κ Γ. Γεωργουλέας, Στ. Μιχελινάκης και Β. Ράπτης, καθώς και ο διεθνής διαιτητής Ε. Γεροθόδωρος, ο οποίος και τιμήθηκε για την παρουσία του στον φετινό τελικό του Champions League. Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην διαιτησία οι κ.κ Γ.Γεωργουλέας και Π. Καπάνταης, οι οποίοι σταμάτησαν την ενεργό δράση. Τις εργασίες του σεμιναρίου παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κος Γ. Καραμπέτσος. Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και όλους όσους με όποιο τρόπο βοήθησαν στην επιτυχία του σεμιναρίου.