Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Προαγωγικές εξετάσεις 2018

Δελτία Τύπου | 15-05-2018 17:04

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αποφάσισε οι προαγωγικές εξετάσεις για Α’ και Β’ ΟΔΒΕ, για τους υπόχρεους διαιτητές όλων των συνδέσμων να διεξαχθούν στις 19 Μαϊου 2018, ημέρα Σάββατο από τις 12:00μμ – 15:00μμ ταυτόχρονα σε δύο εξεταστικά κέντρα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για μεν την Αθήνα στις εγκαταστάσεις του 35ου Δημοτικού Σχολείου, στην οδό Κωλλέτη 34, για δε την Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της Μίκρας.

Επίσης συγκρότησε επιτροπή διεξαγωγής εξετάσεων, η οποία αποτελείται από τα μέλη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ κ.. Ανδρονικίδη Γεώργιο, Κάλλη Εμμανουήλ, Μαυρικίδη Σταύρο και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ κκ. Μιχελινάκη Σταμάτιο και Ράπτη Βασίλειο. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα συντάξει πρωτόκολλο- διαβιβαστικό με το παρουσιολόγιο, τα γραπτά και την κατάσταση παρόντων απόντων τα οποία θα αποστείλει στην ΟΔΒΕ. Οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα καταβάλουν 15€ παράβολο εξετάσεων.

Η ύλη των εξετάσεων θα είναι:

1. Επίσημοι κανονισμοί πετοσφαίριση.
2. Γενικός κανονισμός οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων, κεφ. Δ, άρθρα 17,18,21,22, 24, 25.1α,β.γ.δ. όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Οι υπόχρεοι των εξετάσεων θα σας σταλούν αργότερα, αφού λάβουμε από τους συνδέσμους τις προτάσεις τους για την άνοδο των διαιτητών τους και μετά από τον έλεγχο της ΟΔΒΕ σύμφωνα με τα αρχεία της.



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr