Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση Προέδρου ΟΔΒΕ κ. Σταύρου Μαυρικίδη

Επικαιρότητα | 09-04-2014 14:42



Ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ κος Μαυρικίδης με αφορμή δηλώσεις και σχόλια παραγόντων κάποιων σωματείων σε ανακοίνωση του αναφέρει: Μέχρι εδώ, φτάνει πια!

Κουραστήκαμε να προσπαθούμε μετά από κάθε αγωνιστική να αποδείξουμε τα αυτονόητα, κουραστήκαμε να επαναλαμβάνουμε ότι οι Έλληνες διαιτητές του βόλεϊ έχουν καταφέρει να κερδίσουν με τις επιδόσεις και την συμπεριφορά τους μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Με τα τελευταία τους σχόλια κάποιοι παράγοντες ξεπέρασαν κάθε όριο, αφού ασχολούνται ακόμη και με την επαγγελματική ιδιότητα των διαιτητών και πιστεύουμε ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πρέπει να πάρει θέση. Δεν είναι δυνατόν μερικοί ''μόνιμα αδικημένοι'' στη πραγματικότητα όμως άσχετοι με το βόλεϊ, να κατηγορούν διαιτητές και να σπιλώνουν υπολήψεις μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν μικροσωματειακά συμφέροντα και να διατηρούνται οι ίδιοι στο προσκήνιο.
Εμείς έχουμε αποδείξει ότι αναγνωρίζουμε και δεχόμαστε την καλόπιστη κριτική, αλλά είμαστε απέναντι με κάθε τρόπο στα όποια κακόβουλα και κακόπιστα σχόλια έχουν στόχο την αξιοπρέπεια και την υπόληψή μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΒΕ

ΜΑΥΡΙΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr