Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση

Επικαιρότητα | 08-05-2013 17:06

Αθήνα 8-5-2013

Καθώς η αγωνιστική περίοδος 2012-2013 φθάνει σιγά σιγά στο τέλος της, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα διοικητικά συμβούλια της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ, αλλά και τους παίκτες, προπονητές, παράγοντες και απλούς φιλάθλους για τη συνεργασία που είχαμε, με αποτέλεσμα την επιτυχή ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ σε μια δύσκολη για τη χώρα χρονιά.
Είναι αναγκαίο να επισημάνουμε τη σημαντική συμβολή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, που με σύνεση και ωριμότητα διαχειρίσθηκε αγώνες και διαιτητές φέρνοντας σε πέρας με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο έργο.
Θα πρέπει όμως κυρίως να αποδώσουμε τα εύσημα και να συγχαρούμε όλους τους Έλληνες διαιτητές που με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και κάτω από αντίξοες συνθήκες συνέβαλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση μιας πράγματι επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου.
Τέλος και πριν ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι, θα θέλαμε να καλέσουμε σε διάλογο τόσο την ΕΟΠΕ όσο και την ΕΣΑΠ, ώστε να συνδιαμορφώσουμε έγκαιρα το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα τη νέα αγωνιστική περίοδο.Επιστροφή© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr