Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Απολογισμός

Επικαιρότητα | 25-04-2021 00:25

Με τους τελικούς του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΟΠΕ και το Final Four του League Cup, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αγωνιστική περίοδος 2020-2021.

Μια χρονιά πολύ δύσκολη, με ιδιαίτερα προβλήματα, μέσα σε πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, που όμως ανέδειξε την θέληση όλων να διαφυλάξουν την υγεία των αθλητών, αλλά και την ανάγκη να κρατήσουν ζωντανό το Βόλεϊ 

Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον οι Έλληνες διαιτητές στήριξαν τις προσπάθειες των ομάδων και επαναβεβαίωσαν ότι αποτελούν μια από τις βασικές συνιστώσες του αθλήματος.

Η επιλογή άλλωστε των συναδέλφων Επαμεινώνδα Γεροθόδωρου και Χαράλαμπου Παπαδογούλα να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής Διαιτησίας και καταδεικνύουν ότι, με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΒΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συναδέλφους διαιτητές, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, τους αθλητές, τους προπονητές, τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ για την άριστη συνεργασία.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ένα ήρεμο και όμορφο καλοκαίρι και η επόμενη αγωνιστική χρονιά να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κανονικότητα και να μας βρει στα γήπεδα με πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. 



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr