Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Επικαιρότητα | 27-03-2021 22:30

Οι Έλληνες Διαιτητές Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος και Χαράλαμπος Παπαδογούλας θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική Διαιτησία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021.

Το Δ.Σ της ΟΔΒΕ συγχαίρει τους δύο άξιους συναδέλφους που θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική διαιτησία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ.
Συνεχίζουν έτσι την ιστορική παράδοση της Ελληνικής διαιτησίας που ξεκίνησε από τον Κώστα Μαργαρίτη (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996), και συνεχίστηκε με τον Θέμη Καλπακτσόγλου (Σίδνεϊ 2000), τον Φώτη Λέκκα (Αθήνα 2004) και τον Γιώργο Καραμπέτσο (Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012).

Η επιλογή τους στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, είναι το αποτέλεσμα των επίπονων προσωπικών προσπαθειών και του υψηλού τους ήθους. Η συμμετοχή των δύο κορυφαίων Ελλήνων διαιτητών στην Ολυμπιάδα του Τόκιο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο για την διαιτησία, αλλά για όλη την αθλητική κοινότητα της πατρίδα μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τις εμφανίσεις τους θα διατηρήσουν την ελληνική διαιτησία στην κορυφή του κόσμου και θα αποδείξουν ότι η διάκριση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι…

Θερμά συγχαρητήρια.



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr