Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Συμπληρωματικές εξετάσεις [28/6/2020]

Επικαιρότητα | 25-06-2020 14:35

Συμπληρωματικές εξετάσεις για όσους αντιμετώπισαν τεχνικό πρόβλημα

Σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία διεξαγωγής των επαναληπτικών προαγωγικών εξετάσεων διαιτητών για κατηγορίες Α’ και Β’ ΟΔΒΕ.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, ώρες 10:00-12:00.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνδεθούν στις 10:00 της 28/6/2020 σε πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (WebEx), αφού τους σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, το οποίο πρέπει να έχουν δηλώσει στην ΟΔΒΕ, ο σχετικός σύνδεσμος (link). 

Συγκεκριμένα: 
- Όλοι οι υποψήφιοι για τις επαναληπτικές εξετάσεις Α’ και Β’ ΟΔΒΕ θα έχουν ως επιτηρητή τον καθηγητή διαιτησίας Βασίλη Ράπτη και πρέπει να συνδεθούν στο:
https://meetingsemea15.webex.com/meet/raptisbill07

Στη συνέχεια, αφού θα έχουν συνδεθεί όλοι οι υποψήφιοι στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, και πάντως, το αργότερο μέχρι τις 10:15, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην προσωπική τους διεύθυνση. Στο e-mail θα περιλαμβάνεται σύνδεσμος (link) που θα τους κατευθύνει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο των εξετάσεων. 
Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις θα «κλειδωθούν» ηλεκτρονικά στις 10:15, ώστε να μη συμμετάσχει κάποιος που θα επιχειρήσει να προσέλθει καθυστερημένα στη διαδικασία.

Αφού συμπληρώσουν οι υποψήφιοι το ερωτηματολόγιο, θα το υποβάλουν ηλεκτρονικά.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να παραμένουν συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης και να έχουν ανοιχτές τις κάμερες. Ο υπεύθυνος καθηγητής διαιτησίας που θα αναλάβει τη διαδικασία επιτήρησης των εξετάσεων, θα μεριμνήσει να απαντηθούν τυχόν απορίες, πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Επίσης, θα γνωστοποιήσει στους υποψηφίους την ώρα έναρξης και λήξης των εξετάσεων (συνολική διάρκεια εξετάσεων: 60 λεπτά). 

Καλή επιτυχία!Επιστροφή© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr