Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Εγκύκλιος Εξετάσεων

Επικαιρότητα | 19-06-2020 21:00

Σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία διεξαγωγής των προαγωγικών εξετάσεων διαιτητών για κατηγορίες Α’ και Β’ ΟΔΒΕ.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, ώρες 15:00-17:00.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνδεθούν στις 15:00 της 20/6/2020 σε πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (WebEx), αφού τους σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, το οποίο πρέπει να έχουν δηλώσει στην ΟΔΒΕ, ο σχετικός σύνδεσμος (link). 

Συγκεκριμένα: 
- Όλοι οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις Α’ ΟΔΒΕ θα έχουν ως επιτηρητή τον καθηγητή διαιτησίας Βασίλη Ράπτη και πρέπει να συνδεθούν στο:
https://meetingsemea15.webex.com/meet/raptisbill07

- Οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις Β’ ΟΔΒΕ από τους Συνδέσμους Αθήνας και Ανατ. Αττικής και Βορείου Ελλάδος-Θεσσαλονίκης θα έχουν ως επιτηρητή τον καθηγητή διαιτησίας Νώντα Γεροθόδωρο και πρέπει να συνδεθούν στο:
https://meetingsemea15.webex.com/meet/epgero

- Οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις Β’ ΟΔΒΕ από τον Σύνδεσμο Δυτ. Αττικής-Πειραιά θα έχουν ως επιτηρητή τον καθηγητή διαιτησίας Αλέξανδρο Μυλωνάκη και πρέπει να συνδεθούν στο:
https://meetingsemea15.webex.com/meet/alexrefmyl

- Οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις Β’ ΟΔΒΕ από τους Συνδέσμους Δυτικής Ελλάδας, Δωδεκανήσου, Θράκης και Ανατ. Μακεδονίας, Κεντρικής Ελλάδας, Κρήτης, Μακεδονίας και Πελοποννήσου, θα έχουν ως επιτηρητή τον καθηγητή διαιτησίας Γιώργο Γεωργουλέα και πρέπει να συνδεθούν στο:
https://georgoul.my.webex.com/meet/georgoul

Στη συνέχεια, αφού θα έχουν συνδεθεί όλοι οι υποψήφιοι στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, και πάντως, το αργότερο μέχρι τις 15:15, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην προσωπική τους διεύθυνση. Στο e-mail θα περιλαμβάνεται σύνδεσμος (link) που θα τους κατευθύνει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο των εξετάσεων. 
Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις θα «κλειδωθούν» ηλεκτρονικά στις 15:15, ώστε να μη συμμετάσχει κάποιος που θα επιχειρήσει να προσέλθει καθυστερημένα στη διαδικασία.

Αφού συμπληρώσουν οι υποψήφιοι το ερωτηματολόγιο, θα το υποβάλουν ηλεκτρονικά.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να παραμένουν συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης και να έχουν ανοιχτές τις κάμερες. Οι υπεύθυνοι καθηγητές διαιτησίας που θα αναλάβουν τη διαδικασία επιτήρησης των εξετάσεων, θα μεριμνήσουν να απαντηθούν τυχόν απορίες, πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Επίσης, θα γνωστοποιήσουν στους υποψηφίους την ώρα έναρξης και λήξης των εξετάσεων (συνολική διάρκεια εξετάσεων: 60 λεπτά). 

Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: odbeexetaseis@gmail.com

Καλή επιτυχία!



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr