Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Διαδικασία Διεξαγωγής Προαγωγικών Εξετάσεων

Επικαιρότητα | 18-06-2020 14:37

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία διεξαγωγής των προαγωγικών εξετάσεων διαιτητών για κατηγορίες Α’ και Β’ ΟΔΒΕ. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν διαδικτυακά το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, ώρες 15:00-17:00.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνδεθούν σε πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (webex), αφού τους σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, το οποίο πρέπει να έχουν δηλώσει στην ΟΔΒΕ, ο σχετικός σύνδεσμος (link). Στη συνέχεια, αφού θα έχουν συνδεθεί όλοι οι υποψήφιοι στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην προσωπική τους διεύθυνση. Στο e-mail θα περιλαμβάνεται σύνδεσμος (link) που θα τους κατευθύνει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο των εξετάσεων. Αφού το συμπληρώσουν, θα το υποβάλουν ηλεκτρονικά. 

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής οι υποψήφιοι υποχρεούνται να παραμένουν συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης και να έχουν ανοιχτές τις κάμερες. Οι υπεύθυνοι καθηγητές διαιτησίας που θα αναλάβουν τη διαδικασία επιτήρησης των εξετάσεων, θα μεριμνήσουν να απαντηθούν τυχόν απορίες, πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Επίσης, θα γνωστοποιήσουν στους υποψηφίους την ώρα έναρξης και λήξης των εξετάσεων (συνολική διάρκεια: 60 λεπτά).

Προκειμένου να εξοικειωθούν οι υποψήφιοι με τη διαδικασία, θα διεξαχθούν δύο δοκιμαστικές τηλεδιασκέψεις, την Παρασκευή 19/6/2020, με ώρα έναρξης 19:30 για τους υποψηφίους Α’ ΟΔΒΕ και ώρα έναρξης 21:00 για τους υποψηφίους Β’ ΟΔΒΕ. Όσοι επιθυμούν να συνδεθούν, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην προσωπική τους διεύθυνση με σύνδεσμο (link) για τη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη.

Με βάση τα παραπάνω και για να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, είναι απαραίτητο μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2020, ώρα 11:00, να έχουν σταλεί από τους ΣΥΔΠΕ στην ΟΔΒΕ με e-mail, (παράκληση και στις δύο ακόλουθες διευθύνσεις: odbe@otenet.gr και odbeexetaseis@gmail.com) καταστάσεις που να περιλαμβάνουν, ανά κατηγορία, τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για κάθε διαιτητή. Αυτονόητο είναι ότι μέχρι την ίδια ώρα και μέρα οι υποψήφιοι, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, θα πρέπει να έχουν καταθέσει το παράβολο συμμετοχής (10 ευρώ) στον λογαριασμό της ΟΔΒΕ (GR 18 01100800 0000 0804 8073 673 Εθνική Τράπεζα).



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr