Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

7ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Άμμου 2018 [Θεσσαλονίκη, 9/6/2018]

Επικαιρότητα | 07-06-2018 12:35



Το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ αφού έλαβε υπόψη τον αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το Καταστατικό της ΟΔΒΕ, τον Εσωτερικό Κανονισμό ΟΔΒΕ και τον Κανονισμό Διαιτησίας ΕΟΠΕ και σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε την πραγματοποίηση του 7ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Πετοσφαίρισης Άμμου ως εξής:

Για τους διαιτητές-μέλη των Συνδέσμων Βορείου Ελλάδος, Κεντρ. Ελλάδας, Δυτ. Ελλάδας, Μακεδονίας, Θράκης & Αν. Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουνίου, ώρες 9:00πμ-14:00μμ.

 

ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και αφορά όλους τους διαιτητές πετοσφαίρισης άμμου- snow volley, μέλη των συνδέσμων.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται:
α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.
β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).
γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.

Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.

Οι διαιτητές οι οποίοι θα προσέλθουν στο σεμινάριο θα υπογράψουν σε καταστάσεις – παρουσιολόγιο που θα βρίσκεται στην είσοδο της αίθουσας που θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις.

Οι δαπάνες μετακίνησης των διαιτητών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο θα καταβληθούν από τους ίδιους τους διαιτητές. Κανένα άλλο χρηματικό ποσό (συμμετοχής ή άλλο) δεν θα επιβαρύνει τους διαιτητές.

 


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πρόγραμμα Σεμιναρίου [Θεσσαλονίκη, 9/6/2018]
Ενημέρωση: 07-06-2018 12:35 - Μέγεθος: 229.67 KB

Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr