Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Δελτία Τύπου

Εγκύκλιος 24ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου 2016

Δελτία Τύπου | 13-09-2016 17:33



Το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ αφού έλαβε υπόψη τον αθλητικό νόμο 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το Καταστατικό της ΟΔΒΕ, τον Εσωτερικό Κανονισμό ΟΔΒΕ και τον Κανονισμό Διαιτησίας ΕΟΠΕ και σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ.

Αποφάσισε

την πραγματοποίηση του 24ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου ως εξής:

Για τους διαιτητές-μέλη όλων των Συνδέσμων , στην Αθήνα στα ξενοδοχεία “ CORAL” & “ GALAXY ”, (επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, Π. Φάληρο & Άλιμο), το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, για τους αξιολογημένους σε λίστες διαιτητές, για τους παρατηρητές και τους καθηγητές διαιτησίας.

ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Στο σεμινάριο της ΟΔΒΕ , θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές που είναι στις λίστες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, οι παρατηρητές και οι καθηγητές διαιτησίας, ενώ για τους υπόλοιπους διαιτητές κατηγοριών Α΄ & Β΄ ΟΔΒΕ η συμμετοχή είναι προαιρετική.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται :

α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).

γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.

Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.

Οι δικαιολογημένοι απόντες θα εξεταστούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας εντός 10ημέρου, σε ημερομηνία που θα ορίσει το Δ.Σ της ΟΔΒΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ.

Οι διαιτητές επιβαρύνονται:

Α) με τις δαπάνες μετακίνησης και

Β) το παράβολο συμμετοχής το οποίο ανέρχεται σε 20€.

 

Βλ. επίσης: Πρόγραμμα



Φωτογραφίες:
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Αφίσα Σεμιναρίου
Ενημέρωση: 21-09-2016 16:41 - Μέγεθος: 894.15 KB

Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr