Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Ευχαριστήριο μήνυμα ΟΔΒΕ

Επικαιρότητα | 30-09-2020 21:29

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. ΟΔΒΕ αισθάνεται την ανάγκη να σας εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχαριστίες για τη συνεργασία σας και τη συμμετοχή όλων των διαιτητών και παρατηρητών Εθνικών Κατηγοριών από όλους τους ΣΥΔΠΕ στο 28ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Βόλεϊ, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά διαδικτυακά στις 19-20/9/2020 και ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή του επαναληπτικού σεμιναρίου, επίσης διαδικτυακά στις 26/9/2020.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν στους Καθηγητές Διαιτησίας Πετοσφαίρισης που δίδαξαν στο Σεμινάριο για το εξαιρετικό διδακτικό έργο που προσέφερν και την αφοσίωση και διάθεση προσφοράς προς τους νεότερους συναδέλφους που επέδειξαν

Επίσης, ευχαριστίες και συγχαρητήρια οφείλονται στην ΚΕΔ/ΕΟΠΕ για τη συνεργασία και την οργάνωση, καθώς και σε όλες και όλους τους διαιτητές και παρατηρητές βόλεϊ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη για τυχόν ατέλειες, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώθηκε διαδικτυακά ένα τέτοιου μεγέθους εγχείρημα και να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε μέιλ με προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση μελλοντικών επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Για μια ακόμα φορά θερμά συγχαρητήρια και ειλικρινείς ευχαριστίες,
ΟΔΒΕ



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr