Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε το 24ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016

Επικαιρότητα | 27-09-2016 16:44



Το Σαββατοκύριακο 24-25/9/2016 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Αθήνας και στα ξενοδοχεία "Coral" και "Galaxy", το 24ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο της ΟΔΒΕ, τις εργασίες του οποίου παρακολούθησαν, ο Πρόεδρος του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ κος Καραμπέτσος Γιώργος και 200 περίπου διαιτητές από όλη την Ελλάδα.

Εισηγητές του Σεμιναρίου ήταν οι εξής: κα Ψυχουντάκη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αθλητικής Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστρημίου Αθηνών στο Τμήμα ΤΕΦΑΑΑ, οι καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Αντωνούλης Βασίλης, Βαρθαλίτης Αλέξανδρος, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Κάλλης Εμμανουήλ, Ράπτης Βασίλης
και ο πρόεδρος της ΤΕΔ ΟΔΒΕ κος Μαυρικίδης Σταύρος.

Πριν την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου, τιμήθηκαν η κα Ψυχουντάκη Μαρία, για την προσφορά της στην επιμόρφωση των διαιτητών και ο διεθνής διαιτητής beach volley κος Παπαδογούλας Χαράλαμπος για την συμμετοχή του στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Σεμιναρίου.



Επιστροφή



© 2015 ΟΔΒΕ  |  info@odbe.gr